Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den bittra sanningen är;

När dom slutar prata med dig
Så börjar dom prata om dig

~ J




Fri vers (Fri form) av ~ J
Läst 477 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-13 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~ J