Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att gå vidare

För att kunna gå vidare måste du bejaka vad du kände då; Då allting gjorde ont.
Du måste förstå varför du kände som du gjorde, och varför du aldrig mer ska behöva känna så.




Fri vers (Fri form) av ~ J
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-28 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~ J