Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget varar för evigt

Jag tror inte att någonting faktiskt varar för evigt

för om saker varade för evigt;

Skulle kaffet aldrig kallna

Cigaretten aldrig ta slut

Känslor skulle aldrig blekna

Och du skulle fortfarande älska mig.

Men den kalla bittra sanningen är;

Inget varar för evigt

Livet rullar lätt vidare

Och jag försöker komma på vart jag ska gå här näst

~ J




Fri vers (Fri form) av ~ J
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-08 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~ J