Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

''det finns dom som har det värre''

Man får inte tycka synd om sig själv för ''det finns dom som har det värre''
Man får inte tycka synd om nån för ''det finns dom som har det värre''

Ja det finns det säkert, jag har mat på bordet och tak över huvudet
men om man inte får tycka synd om sig själv när man mår dåligt
för att '' det finns dom som har det värre''

Hur kan det då vara okej att känna sig lyckligt lottad
eller vara glad att nån annan har det bra;
för det kommer ju alltid finnas - dom som har det bättre




Fri vers (Fri form) av ~ J
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-07 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~ J