Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det låter kanske inte mycket för världen

I Stockholm den 2 Juli 2013 det var då jag mötte dig.
Du behandlade mig på ett som jag inte var van vid.
Du sa att jag var vacker och höll din arm om mig.
Visst, jag är bara 16år än, jag har mycket kvar att uppleva.
Men just nu känns det som om att det var den bästa kvällen i mitt liv.
Du gav mig uppmärksamhet jag aldrig fått förut, du sa att jag hade fina ögon.
Vi brottades i soffan och du lät mig vinna, vi pratade hela natten och du såg MIG.
Vi både skrattade och var nära till tårar när vi delade våra minnen. Vi såg på en dålig film och tillslut somnade jag i dina armar.

Det låter kanske inte mycket för världen men för mig var det underbart.

~ J




Fri vers (Fri form) av ~ J
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-09 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~ J