Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt favorit tecken

Mitt favorit tecken är det här ;
Den som skriver texten hade kunnat
att avsluta meningen; men valde att fortsätta

Det här är till alla dagens unga som inte trodde att
dom skulle finnas här idag; men valde att stanna
~ J




Fri vers (Fri form) av ~ J
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-03 15:19



Bookmark and Share


  Tarantaran
Låter som en fin
tanke bakom dina ord;
eller är det för att jag
själv använder semikolon
så mycket...nej, fint tänkt
av dig! :)
2013-06-03

    ej medlem längre
Bra skrivet! Jag gillar det också. Har en bild på mobilen med det tecknet och texten "Your story isn't over yet", den ger mig hopp jobbiga dagar.
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

~ J