Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa saker låter helt enkelt bättre på engelska


Masker - engelska

Masks

She had blue skin
And so did he
He kept it hid
And so did she
They searched for blue
There whole life through
And then passed right by
And never even knew

~ J




Fri vers av ~ J
Läst 304 gånger
Publicerad 2013-06-03 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~ J