Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du slår upp ögonen en dag

du slår upp ögonen

en dag

du ser världen den dan

och dagen

den

ser dig


du vandrar

lever

finner kanske kärleken

du

åldras

och

försvinner

en annan dag

med

slutna ögon

och

vad var

egentligen allting

vad var meningen

varför

stressade vi

vad sökte

vi

innan

allting slocknade




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-03 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP