Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingslag

Sprid dina vingslag
över ängarna gröna
som vaknat ur dvalan
sin vintersömn sköna

Du hitkomna fågel
från fjärran länder
sjung ut i buskagen
då nattvinden vänder

Flyg på kärleks vingar
du slända för dagen
njut av det som bjuds
gör naturen betagen

Släpp vingarna lösa
du drake mot det blå
sväva bekymmersfri
låt känslorna bestå

Möt känslan i nuet
du svala fri som vinden
seglats mot molnen
och vilostunden i linden

Du slända för dagen
ge kärleken en stund
njut av sekunderna
nu före livslång blund

Bli ett med naturen
du blåvinge i livet
den korta sommaren
till dig är det givet

Möt gryningens linda
i älvors sköna dans
vingslag över ängarna
en tidlös elegans




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 427 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-03 22:00



Bookmark and Share


    sajo
En underbart naturlig text med som vanligt fenomenala rim. Gillar din bild och text.
2013-06-05

  Eva Helene VIP
Bevingat, vackert!
2013-06-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Natur med djur
en text som alltid
går i dur!
2013-06-05

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint om händelser i naturen...
2013-06-04

  Angel of love
Ljuvligt och vackert.
2013-06-04

  Carina Bendix
Mycket vackert!
2013-06-04

  Marianne Räf
Tjusig djupdykning i
naturens vilda värld.
Man får följa med de
minsta in i deras öde.
Känner kontrasten till
privilegiet att vara
människa-
2013-06-03

    ej medlem längre
Så vackert dina ord klingar med ett mjukt rimmande.
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO