Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu, modell tanka


GÖTEBORG 31 maj i Friggeboden/I

 


Vansinnesvirrigt??
Joggningskurs för ofört* ben
Gör vristen smidig?

Alltid kan man leva på hoppet
Studsa på steget i långa loppet

*) låter värre än det är, men ordet ville hit




Bunden vers (Tanka) av Minkki VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-04 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP