Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ont i armen.


Rullatorpromenad

Stoppat ned flickan i rullatorn.
Går vemodets promenad längs stranden,
går samma väg tillbaka, men i glädje.
Sorgens stig in i skogen,
förtröstans sång ut ur den.

Flicka, hur gör du ,
hur kan du så göra med mig?

Jag kan inte värja mig,
mot all glädje, sorg, vemod du ger mig
i din kärlek.

UE.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-04 18:28

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rara ord;
men vem
är hon?


Förlåt, min näsvisa fråga!
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram