Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet liv

två småfåglar tog en liten kvällstur
burna av sina ivriga vingar

de lekte följa John och
turades om att följa varandra

allt för lågt flög de över den
fula trafikerade vägen

och den ena fågeln
fick flyga hem

ensam




Fri vers av Jojo
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-05 10:37



Bookmark and Share


  Svante
Kort enkelt och gripande.
2015-01-10

  aol
så vemodsvackert skimrar din skrift,
2013-08-30

  Rosmarin
sorgligt
2013-06-05

    Tollwut
Vackert!
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo