Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kommer oron över mej på natten


Få gå upp i Alltet

Nattens tankar som gör pannan ångestvåt
Kommer från en inre källa utav gråt
Någonting som tär och maler i ditt bröst
Är vetskapen om att det går mot höst
Stå till svars inför sej själv och duga
Istället för att studsa emot fönstret som en fluga
Skulle svalka nattens ångestvåta panna
Locka fram ett inre lugn, som kunde stanna

Få sväva fritt därute i en ändlös rymd
Där solen aldrig någonsin är skymd
Vaggas av oändlighetens etervågor
Lämna ansvaret för alla frågor
Känna ditt lugn flyta över i min kropp
Bli en del av evighetens kretslopp




Bunden vers av Stigi Skog
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-05 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog