Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rewriting

 

min visa leder mig till ditt land

tvåstämmiga kanoner i ters

där vilse är gängse

stod är salt

jag vilar på tre pelare

en grund av vad jag trodde var tro

jag hämtar passet

mina pekfingrar kommer nu att följa mig

till bortom graven

redo för reverse engineering

av oss i Genesis 2




Fri vers av cilax VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-06 13:12



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
För detta konststycke får du tre fingrar av två möjliga. Ett fundamentalt annorstädes värt att klura på...
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt