Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nästan en screwdriver

screwdriver
eller nästan
en billigare variant
utan essens
en sämre variant
smaklös
billig


en sorglig variant
av en kvinna
en nästan-kvinna
ett andrahandsval
om allt annat går åt helvete
då finns ju jag liksom
ett billigare alternativ


nästan en gin o tonic
fast utan tonic
vet inte vad det är
så köper fanta istället
på arab butiken runt hörnet
försöker att skiva citroner
lite tjusigt sådär
men ingenting blir bättre
och jag går nästan under
när jag tänker på allt sånt






Fri vers av Galaxhjälte
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-07 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte