Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fetma


Den av fettvalkar vaggande
kroppshyddan
kämpar sig fram
i värmen
över trottoaren
förbi cykelparkeringen, busshållplatserna
I solgasset
ser hon ansträngd ut
Möjligen är hon på väg mot
lasarettet
men det är bara
vad jag gissar
Hon går tre meter
för att sedan stanna och vila
ett par minuter
med blicken fixerad
rakt framför sig
som om det gäller
att klara en stor utmaning
Hon är irriterad
för vänstra armen bakåt
i ett utsiktslöst försök att nå
men den vida kjolen
har klibbat sig fast, skär in
i hennes bak
vägrar att släppa




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-07 18:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs av din text....
2013-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Dessvärre lever vi i ett samhälle som uppfattar det som är annorlunda som ett hot.
2013-06-07
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife