Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hi buddy whats up

vi brukade åka bil om nätterna
vi åkte
genom sovande städer
förbi folktomma byar
du sa
att vi skulle gå och lägga oss
nej
sa jag
nej
vi åker
till ljuset kommer tillbaks igen
det är ingen mening med att stanna någonstans

jag brukade åka bil om nätterna
liftade
till städer
som aldrig sov
nej
jag sov aldrig
elva dygn
utan sömn
kutade runt som en skabbräv
tills nån ringde snuten
och jag hamnade nånstans med pansarglas
hej therese
hej hej
det var ingen mening med att stanna någonstans

du brukade åka bil om nätterna
på jakt efter mej
och jag var kanske i närheten ibland
mamma ringde varje dag
jag bytte nummer så många gånger
att alla glömde bort mej
bodde på en toalett i city
ända tills jag
glömde bort att det var sån jag va
ett själviskt svin
att det inte var
någon mening med att stanna någonstans









Fri vers (Fri form) av Galaxhjälte
Läst 138 gånger
Publicerad 2013-06-07 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte