Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKYMNINGSSTUNDEN

Stilla över fälten
skymningsstunden

natten väntar

Ifrån fälten
dagens värme strålar

blir till slöjor
böljande och skira

fuktens pärlor
smeker träd och buskar

Skymningsmörkret
breder ut sin mantel

natten stundar




Fri vers av Palett
Läst 358 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-06-08 07:26



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Brilliant direkt ifrån mitt hjärta
2013-06-27

  aol
så elegant du svngar pennan mellan dag och natt,
2013-06-26

  Michaela Dutius
Mycket vacker....stillheten bor i dina ord
2013-06-10

  Lindha W Gustavsson
Helt i min smak! 10 poäng av 10 möjliga. Mycket fint ordat.
2013-06-10

    ej medlem längre
"Skymningsmörkret
breder ut sin mantel"
Elegant!
2013-06-10

  ULJO
Så fint du gestaltar brytningen mellan dag och natt
2013-06-10

  Siggesdotter
En mycket vacker bild målar du med dina poetiska ord!
2013-06-08

  Alva Johnsson VIP
Vackert och rofyllt
Målar Du den sena timman.
2013-06-08

  ResenärGenomLivet VIP
Stämningsfullt och mycket vackert...
2013-06-08

  Stefan Albrektsson
Stillheten och skymningen lägger sig verkligen som en skir och lätt mantel. Snyggt!
2013-06-08

  Lars Hedlin
Så fint skrivet!
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett