Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men rävhonan gör fortfarande som hon vill

Jag har sett honom
gå rakt på mål
och lägga ner sitt byte
Han tänker i rak linje

Kvinnan ser hela tiden till att
alla deras barn ska överleva
Hon tänker i cirklar

Män kan fortfarande bli så
frustrerade av kvinnors tankar

Hon
står ofta kvar och undrar hur
Han kunde försvinna så fort

Genom att de nuförtiden vill
kalla alla sina barn för henom
får barnen inte leka som förr
de får ha hälften så kul,
leka dubbelt så ofta med fel saker
och bli deltidspermanent ambivalent förvirrade





Fri vers av vildvin
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-08 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin