Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ensam


Jag är inte ensam
om att förstå att
jag inte
är ensam




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-08 17:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark
2013-06-11

    ADI Nehlin
så är det nog
2013-06-09

  Marianne Räf
Jo, man är nog inte
så ensam som det
kan kännas, ibland.
2013-06-08

  Stefan Albrektsson
Precis!! Djup insikt skrivet på mycket fyndigt sätt!
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife