Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

Förändring följa fåglar fram
deras bo vila stilla.
Generation giva fjädrar i gram
aldrig bort sig förvilla.

Förändring möta människa med,
stora strömmen svida.
Livets längtan hjärtat led,
för tid som alla må bida.

Förändring falla individen in,
var dag i sänder.
Fånga dagen ty den är din,
oavsett vad som händer.

Förändring; vad är väl det?
Ögonblick med ödet?
Tid utan svar; livets förtret,
det ogreppbara flödet.




Fri vers (Fri form) av Marcus Gabriel Fors
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-08 20:29



Bookmark and Share


  träsnidaren
Väldigt fint författat.
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Marcus Gabriel Fors
Marcus Gabriel Fors