Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksvingar


Har en fjäril,
i magen.
En så aggressiv,
att när den ger allt
för att komma ut,
skapar dess vingar sår.
I mig.
Inombords.




Fri vers av Maggie
Läst 584 gånger
Publicerad 2006-03-02 01:06



Bookmark and Share


  Ninashine
Du skriver fina dikter, om än lite väl korta för min smak.
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie