Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snygga brudar


Ö che bella

Snygg brud,

Bogart Brando Borgine

Ser kattens ögon

Metal i din hand

Revolt Myteri

Ta kärleken i hamn

Galenskapen att få uppleva

en känsla i livet

skrika ut kärleken!

Igår var det ilska,

fick en bibel såg demoner,

men ville se något annat,

drömmarna som dikten ingen tar in..

En alkolists abstinens,

som att doppa den i majonnäs & bli berusad




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-09 02:48



Bookmark and Share


  agneta pichler
snygg målning Federico!

dina rader för komplicerade
i denna sena timma
2013-06-10

  Lars Hedlin
En mycket bra skildring av hur livet kan vara ibland!
2013-06-09

  Federico Romano
Galenskapen att få uppleva en känsla i livet & skrika ut kärleken!
Igår var det ilska, fick en bibel såg demoner, men ville se något annat, drömmarna var som dikten ingen tar in.. En alkolists abstinens, som att doppa den i majonnäs & bli berusad av känslan
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano