Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Det finns så många ord
Som bara slängs ut tomt i luften
I väntan på att absorberas
Av ett nyfiket öra
Redo för bedömande

Många vill bara förstöra
Skapa sår i mänsklig hud
Som är så lätta att skrapa upp igen
Gång på gång
Precis som det var meningen att de skulle stanna

I världen för evigt
De sticker som tusen nålar
Hugger som knivar
Skillnaden är att de inte syns
När de sprids

Snart finns de överallt
Skadar vart de än befinner sig
De hittar alltid sitt offer på nytt
Ingår en pakt med negativa tankar
Binds samman som en väv

Ord kan döda
Precis som akuta sår
Boven som aldrig hittas
På evig flykt
Från allt




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-10 21:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I en värld där det inte finns några rätt och fel, finns sanningar. Du har fångat en av dem! Briljant <3
2013-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Gina.P