Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såhära jorde ja å det blev jättegått


skrifva. att skrifva dikt.

 

 

 

 

 

 

 

ett hastebulleverk

 

en impuls

kavlad

härs

därefter

tvärs

 

en svärm

ljusskyggt sprattel

 

 

strösselsnack

penselsmack

 

skjuts in i

universum

 



Fri vers av flygia
Läst 406 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-06-10 23:04



Bookmark and Share


  Anya VIP
diktarjaget får det att låta så enkelt. Rolig text!
2013-06-13

  Flicis VIP
välkommen tillbaka..trevligt att få läsa något nytt från dig..
2013-06-11

  Tess74
Snyggt!
2013-06-10

    ej medlem längre
härlig ordkavalkad..som bara du kan
2013-06-10

    ej medlem längre
Nobel(t).
2013-06-10
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia