Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla



Stilla vävs våra tankar samman
en ödelagd tanke
byggnad
där det viner
ihåligt
av vindens
ensamma
klagosång

En stilla sjö
utan en rörelse
sveper vinden fram
över den matta ytan
det finns inget
annat
än en stilla
tanke




Fri vers av King ink
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-03-02 11:09



Bookmark and Share


    NoMi F
Djup-djup
men ack så vacker
Här kan man verkligen känna själv, dikten ger
utrymme till olika känslor
Mycket fint skrivet
Blir ett bokmärke
2006-03-02

    NoMi F
Vackert, stilla-öde-ensam
Återkommer och läser mer
denna dikt måste läsas om och om igen
Så känns det för mig
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink