Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känns det som jag vore så olik alla andra, men det är jag nog ändå inte


Inte som dom andra

Du var inte som dom andra blev,
skickar med dom andras brev
Öppnade kuvertet,
minnet la på vad de skrev
Budet om att gängse regeln nog är sann
Alla dog av det, försvann
Gröten står och puttrar på din spis
Alla gör det på sitt eget vis




Bunden vers (Rim) av Stigi Skog
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-11 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog