Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olika kyssar


När kyssen kommer..

Då vet du, du känner det

Hela du

Även om dödskyssen är lömsk

Så vet du

Hur vet en kyss att den

Hittar två läppar

Som vill öppna sig

Den vet ej

Liksom döden

Kommer den plötsligt




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-11 18:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra diktat!
2013-06-12

  SatansSon VIP
har du målat själv? kul om du kommit igång igen1
2013-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano