Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm på tröskeln till hösten


Hav solens bön

Hav solens bön
till din äras första strålar
Speglingen av guldet
som din själ så innerligt är värd
träffar dina innersta vrår,
genomtränger mörkret

Samla ljuset i dina kupade händer
känn tyngden när det speglas
mot solens fasetter
Bär det in mot mörkret
och häll det ut i evigheten




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 199 gånger
Publicerad 2013-06-11 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog