Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken skillnad...

En mamma till sina barn sa
här kan ni då inte dra´och va´
ta er för, gör nå´t
men barnen svarar blott:
-Va? Teet ditt får ju stå och dra...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2013-06-12 09:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just det!
2013-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt