Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I solens första strålar för dagen, barfota i det nattfuktiga gräset


Julimorgon

Morgonens friskhet
manifesteras i nattens
daggvåta pärlor i ängens gräs
Färgerna lyser klarast,
tidigt en morgon i juli
för en själ inte längre så ung

En tacksam glädje
över växandets smärta
Att blodet som droppar ur minnenas sår
är varmt och rött, men friskt
De tårar som svämmar och fyller ditt öga
Hör ju både glädjen och sorgen till




Fri vers (Modernistisk dikt) av Stigi Skog
Läst 238 gånger
Publicerad 2013-06-12 13:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar om livet...
2013-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog