Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsteri...

-Du konstkritiker ursäkta
men hur ska tavlan den korrekta
då va´och se ut
för att få rätt statut?
-Den skall absolut vara äkta!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-13 11:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns väl inget äkta egentligen.


Du fångar bra.
2013-06-13

  Lars Hedlin
Äkta vara och ingen klon....
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt