Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var så rar, bli kvar...

Juni är som en ros
som man aldrig vill
skall flyga sin kos.
Ständigt vara här
öppen doftande och kär!

Var dag förse oss med växter
ljuvliga och lockande fina
ja inte bara låta solen skina
utan låta den där sköna
ljumma sommarvinden vina
genom rymd, genom skog
över marken av den får jag aldrig nog...

Den blir som en smekande öm hand över
kropp som själ som en medmänniska
som vill en bara innerligt väl.




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-13 13:13



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt Tack LJUVLIGT DEKLAMERAT..
Ja visst är Juni Sommarens Skönaste Blommningstid
då blommor o Blader är Ljuvligt Vackra
Då Njuter vi av vår Underbara Natur
Kram*Irene Åberg
2013-06-14

    ej medlem längre
Vackert om denna korta tid..


2013-06-13

  Rise Little One
Ja, tänk om man skulle kunna behålla Juni i evighet ;)
2013-06-13

  Lars Hedlin
En fin dikt!
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt