Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så här ligger det visst till...

Det sägs att fyra arv förväntar...
Gud väl själen tar...
Graven anspråk på kroppen har...
Släkten sterbhuset...
Omgivningen gör med hedern som den vill...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-13 18:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2013-06-14

    ADI Nehlin
så är det nog..väl skaldat
2013-06-13

    ej medlem längre
Haha. Ja?

Kan det vara så ?
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt