Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skall det gå till...

Det var en sökande kvinna
som en kattkunnig man vill finna
vad ska han göra...
Henne då förföra
med att kattlikt börja att spinna...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-14 14:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skoj;)
2013-06-15

    ej medlem längre
Så lustigt och fint du skriver
2013-06-14

  Tarantaran
:) Jag hejar på alla
män som spinner..
behöver inte ens
vara kattkunniga,
rolig text!
2013-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt