Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulserande förlopp, se opp!

Doktorer vill gärna festa
och även väldigt mycket testa...
Ja på stan slå runt
pulsen din ta, så sunt
för din skull bara, för det bästa...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2013-06-14 16:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så...
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt