Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kunde tro det...

En restauranggäst från Bjuv
hoppas få middag billig och ljuv
den kostar tusen spänn...
-Rea för kollega vän?
-Är du servitör? -Nej men en tjuv... .. .




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-14 16:29



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) det var en dyr middag..fyndig
2013-06-15

  Lars Hedlin
JA så kan det gå...
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt