Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i huvudsak

inför mina egna tankar är jag blyg
som en nyförälskelse vid floden
tveksamt

lägger jag min hand bredvid
snuddar vid för en sekund
uppstår då röda vallmomoln

annars så
bleka kinder




Övriga genrer av Matilda E. Stridsberg
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-14 22:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket enkel bra dikt!
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg