Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

Vad är det som gör att man dras till varandra
som två magneter trots olikheterna?
Vad är det som gör att man skiljs från varandra
i oförstånd och missförstånd?
Jag är ledsen och oförstående till varför
du bara skriver ett sms där du inte litar på mig...




Fri vers av själensfrihet
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-15 06:17



Bookmark and Share


  Angel of love
Kramar om!
2013-06-15

  Fem hjärtan VIP
Styrkekram!
2013-06-15

  Yrre VIP
Kram!!
2013-06-15

  Lars Hedlin
Låter lite jobbigt!
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

själensfrihet
själensfrihet