Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänka sig, finns för Dig och mig...

Den resan starta
utan kompass eller karta
den skulle snart urarta...

Om det inte fanns en sällsynt rar
kraft som den för evigt bar
och alla svårigheter tar
aldrig på sig själv spar!

Ser till att den pågår
i alla år
torkar varje tår
läker alla sår
kan även sprida påtår
av glädjetår!

Tål allting
räcker till allting
om inte sträcker sig, får fatt i allting...

Ser inte till person eller sak
och där finns plats för alla på dess flak
där är det högt i tak!

Begär själv ingenting, men ger andra läkning
sådan är kärleken gör allt utan beräkning
jobbar på, jobbar på, så
och aldrig kommer det nå´n räkning!













Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-15 17:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA tänka sig! Mycket bra skrivet;)
2013-06-16

  Tarantaran
Den här skulle kunna
tonsättas, skulle bli
en härlig
" Tänka sig, finns för
dig och mig - Kärleksvisa "
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt