Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolut helt rätt!

På ett munkkloster i Tibet
frågar övermunken så deskret:
-När ni hör "en stor stark"
kan det va´ farlig dryck, knark?
-Oh nej, för det är väl en atlet?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-15 18:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
MEn då gick de bet....
2013-06-16

  Tarantaran
Söt och fin limerick!
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt