Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbarmande tro...

Akta er för banditer sa mor
de är lurigare än vad ni tror!
Det är de ej alls
skrek barnen för full hals
på den enarmade vann ju vår bror...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-15 19:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just det!
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt