Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stilla mig till rörelse

rörelse

stillsamt är mörkret
vilar över min kliande strupe
fattas din rörelse
när minnen övergett min andning och
ditt fingrande på min skuldra
retar bröstkorgen till förstörelse

behöver dina andetag mot mina läppar

jag är bara en flyktig rörelse
i irisens ytterkant
och jag letar din närhet
i hans oanständiga blickar
bekräfta att jag existerar
oftare än tillfälligt
berusa mig till rörelse
gör mig synlig

rörelse
låt mig vila i din rörelse
låt ditt leende lura mig genom mörkret genom natten
jag är inte mer än en rörelse
över ditt ansikte
din hals

stillsamt är mörkret
vilar över min kliande halsgrop
ritar mönster av rörelse
genom min benmärg
ryggrad

behöver dina andetag




Fri vers av hrafntinna
Läst 246 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-06-15 20:12



Bookmark and Share


  Sonia
Lysande
2013-06-16

    ej medlem längre
ibland slutar jag andas när jag läser, det gjorde jag nu

Bravo!! Applåder
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

hrafntinna