Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han påminner om dig

min kropp
skälver fortfarande
darrande händer
sökande
vill inte resa mig ur
den här tystnaden

och jag armerar mig
mot din blick
trots att en känsla fått tränga igenom
denna barriär

och efter detta skalv
låter vattnet skölja över
igenom
och jag ser att du beklär
dig i mitt otydliga tillstånd

och min kropp
skälver fortfarande
darrande händer
försöker gripa tag
om ångor

retar plågorna
i mina lungor
och jag faller
igenom
landar

inom ditt omfång
jag känner hur du bär
på mitt medvetande
men kan inte påstå
att jag är vid medvetande

min kropp skälver
fortfarande av minnet
det urartade intaget
av din närhet

försöker armera mig
men känslan tränger igenom
denna barriär




Fri vers av hrafntinna
Läst 349 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-07-01 14:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar
2013-07-29

    Mia Sedvall
Jättefint:))
2013-07-05

    ej medlem längre
Superstark, bra känsla som berör!
Applåder!!
2013-07-01

    ej medlem längre
Stark.. Känner känslan!
2013-07-01

  Klasar

verkad
vid
underligt
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

hrafntinna