Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inuti varenda kropp

du bultar inom mina omloppsbanor
du får vittring på puls
så du samlar
några stötar att annullera
och mitt hjärta hoppar över
alla slag

du har planterat
ett oförstörbart membran
som jag försöker punktera
en undermålig krigare
infiltrerar din bröstkorg
verbalt



vi måste
omdefiniera vad
den här
kärleken är
dränka den i vigvatten
separera den från minnesbanken,
lämna den på prispallen
hitta på ett nytt ord för den
för den här mannen kan
desarmera en hel armé
med blicken
han har förvandlat
ett igenmurat kosmos
till ett obemannat slagfält



du delar åsikt med min självbild
och din hud stämmer in
i min utläggning
när den smälter samman med min

men du behåller mitt skinn
när jag driver dig ut ur mig
så jag odlar ständigt
nya barriärer
men du tar dig ändå in




Fri vers (Fri form) av hrafntinna
Läst 296 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-09-28 00:12



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Starkt!
2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

hrafntinna