Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: The Golden Bough by Thomas Moran 1862 (after Joseph Mallor William Turner)


Eli Skapelse [rimvers]

~¤~

legaliserad logistik
mnemisk mimik
legitim logik

hycklande hydraulik
krävande kvantfysik
hemisfärisk harmonik

*

som ett datum ett dygn för tidigt
som kommer fram i tiden
skivet som ett datum i framtiden
i den egenstyrda fritiden
i den självvalda nutiden

den populistiska demokratin
den trendkänsliga topplistebyråkratin
en majoritet som inget vet
kan ej beskatta altruism
ej heller kreativism

över människan råder skapelsen

27-29 Maj 2013

L Patrik W Johansson




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-15 20:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra!
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP