Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varulvs tiken


Svartsjukans makt

Jag är nu på min makt mot svartsjukans makt
som kommer och stör,vad jag än gör.
Den gör mig mör-för allt jag ska fylla min dag med.

Jag tänker mig bort,men den stunden blir kort-då svartsjukan sliter den i stycken
och tar min tid,min glädje ,min frid, för att pressa ner den i orons labyrint
där förvandlingen sker och jag blir till den ...jag inte vill vara - en varulvstik
som vill slita den andra istycken.

Då vi ses vi igen-jag o min kärleksvän , blir jag mjuk som dun,
och hoppas och ber att den jag då ser ,inte gjort det jag trott,

utan att jag-är hans enda älskarinnan.




Övriga genrer av Astrid.Wollberg
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-16 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Astrid.Wollberg