Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag-någonting att ha


Jag är bra!!

Jag är bra...jag ÄR BRA...JAG ÄR BRA!
Jag är ju glad idsg-någonting att ha.
Kan inte någon hjälpa mig att vara kvar i denna glada dag,
då jag känner att jag är bra och någonting att ha.
Vill inte rulla ner som en kula i ett hål och försvinna i mörkret där ingen ser mig....
för att vänta tills jag rullat ut i ljuset, igen,som en vän som känner att jag är BRA-
någonting att ha......




Fri vers av Astrid.Wollberg
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-16 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Astrid.Wollberg