Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mask-ros


Masken och ROSEN

Inne i rosens laburint av kärlek ,förvandlas min vardag till en större värld att göra livet i.
Ibland är jag masken som ser upp på rosen ,från jordens grepp om dess rötter - jag gömmer mig bland.
Stundom når jag kärlekens färg-doft-skönhet-magi,...jag är älskad - JAG ÄR ROSEN.
För att sedan falla grå-trist-obetydlig....ner ...och blir masken.
Skönt krypa in under jorden och gömma sig bland rötterna,som gör rosen .




Fri vers av Astrid.Wollberg
Läst 181 gånger
Publicerad 2014-12-22 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Astrid.Wollberg