Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar alla sommaren?


Den sommartid nu kommer

Den sommartid nu kommer med lust o fägring stor!
Men gör den värkligen det....eller är det bara som man tror?
Man hoppas o längtar och plötsligt står den där-sommardagen så kär.
Man formas in i värmen som ger en mera liv,fast lusten har fastnat
i dagar fulla av kiv.
Kan man klippa ett hål och släppa ut det som stör,släppa in en vindpust ,
att hämta ut min lust !?
Jag tror jag släpper in en glömskans sommarvind, som renar min lust att likt en
vindpust få kär min vän sommaren.




Fri vers av Astrid.Wollberg
Läst 212 gånger
Publicerad 2013-06-16 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Astrid.Wollberg